Kentucky Fried Chicken

kfc01Na het werk snel even de stad in voor een wasmachine en een droger. Toch handig van de Media Markt dat ie ’s avonds open is. En nog handiger dat er een Kentucky Fried Chicken naast zit waar wij lekker een kippetje kunnen bestellen. In de categorie ‘uit eten’ erg basic, maar af en toe ook overheerlijk natuurlijk. Snel bestellen, het is tenslotte fastfood, een plekje bij het raam uitzoeken en smullen maar.

kfc05Een Zinger meal met kaas en een kokosnoot milkshake (mijn lievelings!!) en een Colonel meal met Fanta. Het smaakte goed allemaal, met uitzondering van mijn milkshake L. Volgens mij was dit geen kokos, maar vanille. Mmm toch maar even terug naar de kassa. Helaas de kokostoevoeging was op, vandaar dat de shake naar vanille smaakte. Doe dan maar aardbei, niet te vergelijken met die overheerlijke kokosshake, maar ok goed genoeg.

kfc04Tijdens ons dinertje bij KFC in het centrum van Rotterdam valt het op, dat het echt een toplocatie is. Continu gaat de deur open en lopen mensen af en aan om de beroemde KFC kip te proeven. Wij moeten weer snel (fast) verder om de volgende wasmachineboer te bezoeken, Saturn op Zuidplein Rotterdam. Niet helemaal in de buurt, maar met onze buikjes vol, lukt het ons daar wel om te kopen waar we naar op zoek waren J.

kfc02Kentucky Fried Chicken Rotterdam
Binnenwegplein 68
3012 KA  Rotterdam
T: 010-4145855
F: 010-4144633
E: –

W:
www.kfc.nl

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *