Parkzicht – Restaurant

parkzicht05Na het mislukte avontuur bij de Euromast zijn we richting Parkzicht gelopen. Althans, dat wilden we, maar vanaf De Euromast moet je behoorlijk omlopen. Dus terug naar de parkeerplaats aan de Parkhaven en met de auto naar Parkzicht. Daar aangekomen leek het erg rustig, want er stonden maar 3 auto’s. Zou het, net als de brasserie van De Euromast, ook dicht zijn? Gelukkig niet, we kunnen eindelijk iets lekkers te lunchen uitzoeken, mmmmm.

140220093629Voor ’s avonds stond er een Valentijnsmenu op de kaart met als dessert gefrituurde chocolade. Klonk super! Maar helaas was het nog geen avond en we bestelden iets van de lunchkaart, een hamburger en een club sandwich. We hoefden niet lang te wachten voordat we de borden voorgeschoteld kregen. Het zag er goed uit! En zo smaakte het ook. Het was niet zo druk bij Parkzicht, maar alle plaatsen aan de raamkant waren wel bezet. Mooie locatie, midden in het Park.

140220093630We wisten nog van vroeger dat de inrichting er toen wel een stuk luxer uit zag. Nu waren er veel houten tafels en stoelen wat het geheel toch meer een eetcafé look gaf dan dat van een chic restaurant. De trappen naar boven met de goudkleurige leuningen en ruimte zelf brachten ons wel meteen op ideeen voor het geven van een leuk feest. Dus Restaurant Parkzicht is zeker nog een keer een bezoek waard. Voor welke gelegenheid dan ook.

140220093632Restaurant Parkzicht
Kievitslaan 25
3016 CG  Rotterdam
T: 010-4368888
F: 010-4368889
E:
info@parkzichtrotterdam.nl
W: www.parkzichtrotterdam.nl

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *