Over ons

Restaurants010.nl is een website over restaurants in Rotterdam, die sinds 2009 bestaat. Wij proberen om op onze eigen, eerlijke en objectieve manier onze ervaringen met restaurants in Rotterdam met iedereen te delen via deze website.

Net als zoveel mensen houden wij van lekker uit eten gaan, een goed glas wijn of lekker biertje en de gezelligheid eromheen. Daarom eten en drinken wij behoorlijk vaak buiten de deur en dan met name in Rotterdam. Vanuit die ‘hobby’ is Restaurants010.nl ontstaan. Als wij toch zo vaak in restaurants of (eet)caf├ęs komen, waarom dan niet onze ervaringen delen via het internet? Wij hadden al veel ervaring in het maken van websites, dus 1 plus 1 was 2.

De Tuin

Lunch bij De Tuin

Deze website bestaat inmiddels meerdere jaren en in de loop der tijd zijn er steeds meer recensies bij gekomen. In de meeste gevallen geschreven door onszelf, soms door een gast’blogger’. In die periode zijn wij steeds beter vindbaar geworden via Google en daarom hebben wij ook steeds meer bezoekers gekregen op onze website. Op dit moment bezoeken gemiddeld 3500 mensen per maand Restaurants010.nl. Al deze mensen zijn ge├»nteresseerd in restaurants in Rotterdam en waren bijvoorbeeld op zoek naar inspiratie voor restaurants die zij willen bezoeken. Die inspiratie bieden wij hen en daarom neemt het aantal bezoekers nog steeds toe.

Ben je een restauranteigenaar?
Voor restaurants of andere horecagelegenheden in Rotterdam bieden wij een interessant platform om zeer relevante bezoekers te bereiken. Deze bezoekers zijn immers heel concreet op zoek naar informatie en inspiratie over restaurants in Rotterdam.

Heb je vragen, suggesties of interesse in advertentiemogelijkheden? Of wil je dat wij jouw restaurant recenseren? Stuur dan een e-mail naar info@restaurants010.nl of gebruik ons contactformulier.