Kaat Mossel – Brasserie

kaatmossel01Kaat Mossel, een begrip in Rotterdam! Voor vlees- én visliefhebbers, maar beroemd is het restaurant om de heerlijke visgerechten die op de kaart staan. De kaart wisselt niet vaak, maar eigenlijk is dat wel prima want er is genoeg keuze en echt alles is lekker. Omdat het in de buurt is, ben ik er al ontzettend vaak geweest, ook omdat het er altijd gezellig is. Zelfs doordeweeks is het merendeel van de tafels bezet, dus reserveren is aan te raden.

kaatmossel02Vorige week stond Kaat Mossel gelukkig weer eens op mijn agenda. Vooraf krijg je er altijd een mandje met brood en kruidenboter zodat je meteen iets te snacken hebt. De bediening is altijd alert dus binnen een paar minuten stond er ook een wijntje op tafel. Een aanrader bij de voorgerechten is de calamares. Supervers en goed van smaak! Als hoofdgerecht had ik dit keer zalm met perzik uit de oven, mooi combinatie van zoet en zout.

kaatmossel03Ik dacht, ik hou het dit keer bij een voor- en hoofdgerecht, maar zoals altijd riepen de toetjes weer ‘eet me op’ en dus bestelde ik nog wat ijs met ananas (toch verantwoord?!). Terwijl we zaten te smullen, kwam ook mijn schoonvader Kaat Mossel nog met een bezoek vereren. Ook hij komt hier regelmatig. We kregen nog een lekker drankje van hem, waarna we voldaan en tonnetje rond richting huis gingen.

kaatmossel04Restaurant Kaat Mossel
Admiraliteitskade 85
3063 EG  Rotterdam
T: 010-4048600/010-4148501
F: 010-4127283
E: –

W:
www.kaatmossel.nl

Rate this post

2 comments on “Kaat Mossel – Brasserie”

  1. Martin Beantwoorden

    Heb hier vorig weekend weer eens gegeten. Was weer prima, zelfde soort sfeer en mensen, service OK, niet al te duur. Wat me wel tegenviel is dat er dit keer slechts 2! vleesgerechten op de kaart stonden en dat is natuurlijk erg weinig. Mijn gestoofde sucadelap smaakte uiteindelijk wel prima en ik kreeg vlees voor 2 personen. Mijn tafelgenoten waren verder ook allemaal erg tevreden met hun visgerechten.

  2. Serge Beantwoorden

    Gisteravond zijn we hier weer gaan eten. Nog steeds maar 2 vleesgerechten (gestoofde sucadelap en gebakken tournedos) op de kaart, zoals in bovenstaande reactie staat beschreven. Daarentegen wel een erg uitgebreide lijst met visgerechten.

    De zaak zat gezellig vol en dat op een dinsdag. Volgens mij is het elke avond vol in Kaat Mossel. Aan de geur te ruiken, genoot het overgrote deel van de gasten van een visgerecht.

    Kaat Mossel is, na verandering van eigenaar, nog steeds een gezellig restaurant waar altijd veel mensen zijn. De kaart is uitgebreid, maar minder geschikt voor de vleesliefhebber. Oh ja, en de frites kunnen wel een stuk beter, die waren slap van binnen. De service is nog steeds prima.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *