Sumo – Restaurant

sumo01Afgelopen donderdagavond had ik een gezellig avondje gepland met 3 collega’s. We wilden weer eens lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. De keuze was snel gemaakt. We zouden sushi gaan eten. Mijn enige ervaring met sushi, tot dan toe, was niet echt een succes. Maar dat had er misschien mee te maken dat het een diepvries sushi van de Albert Heijn was.

 

sumo02Bij binnenkomst was ik aangenaam verrast. Ik had een wat massaal en ongezellig restaurant verwacht. Maar dat was het helemaal niet. Alleen jammer dat wij niet in het voorste gedeelte van het restaurant mochten eten. Het achterste gedeelte is wat minder gezellig.

 

 

sumo03Het principe van onbeperkt sushi eten hebben ze hier erg goed toegepast. Niet met z’n allen in de rij voor het buffet, maar gewoon van de kaart kiezen wat je wilt. Wat hebben we toch lekker gegeten! Het ene was nog lekkerder dan het andere.

 

 

sumo04Een echte aanrader is de crispy sushi. Maar eigenlijk vond ik alles echt lekker. Ook voor hen die geen fan zijn van sushi is dit restaurant een aanrader, want ze hebben ook heerlijke kip, beef, soep, gebakken champignons. Ik kan zo nog wel even doorgaan.
Mij zullen ze hier zeker terugzien!

Eten: [Rating:4/5]
Prijsniveau: [Rating:5/5]
Service: [Rating:4/5]
Bereikbaarheid: [Rating:4/5]
Overall: [Rating:4/5]

Restaurant Sumo
Westersingel 1a
3014 GM  Rotterdam
T: 010-2410550
F: –
E: –
W: www.restaurantsumo.com

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *