De Tuin – Café/restaurant

de-tuin-rotterdamVandaag was het een typische herfstdag met guur weer. Juist een reden om de dag op te vrolijken door gezellig ergens te gaan lunchen. Uiteindelijk zijn we naar cafe restaurant De Tuin gereden. Deze bekende zaak ligt prachtig in het Kralingse Bos, pal aan de Kralingse Plas. Met name in de zomer is dit een van de hotspots van Rotterdam.

de-tuin-rotterdam2Onze lunch bestond uit een uitsmijter ham/kaas voor mij en een broodje vitello tonnato voor mijn tafelgenote, gecombineerd met respectievelijk een biertje en een ginger ale. De zaak zat behoorlijk vol, maar de service leed daar niet onder.Alles werd snel gebracht, zoals het hoort. Ook het eten was in orde, al zorgde de erg koude ham en kaas er voor dat mijn uitsmijter lauwwarm smaakte. Het broodje vitello tonnato was helemaal in orde.

Het enige echte minpunt is de prijsstelling in De Tuin. 8,75 euro voor een club sandwich is aan de forse kant, wat ook geldt voor het broodje vitello tonnato van 9,75 euro. Mijn uitsmijter ham/kaas kost bij cafe restaurant De Tuin 7,25 euro. De complete lunchkaart is hier te bekijken: http://www.restaurantdetuin.nl/menu/lunch.pdf. Parkeren is overigens gratis rondom De Tuin, dat compenseert dan weer een beetje.

Al met al een prima locatie met een goeie sfeer om op een zaterdagmiddag van een lekkere lunch te genieten. En uit ervaring weet ik dat het ook in de zomer goed toeven is aan de Kralingse Plas.

Eten: [Rating:4/5]
Prijsniveau: [Rating:3/5]
Service: [Rating:4/5]
Bereikbaarheid: [Rating:4/5]
Overall: [Rating:4/5]

Cafe/restaurant De Tuin
Plaszoom 354
3062 CL Rotterdam
T: 010-4527743
F: 010-41522629
E: –
W: www.restaurantdetuin.nl

Rate this post

1 comment on “De Tuin – Café/restaurant”

  1. Serge Beantwoorden

    Gisteren weer eens gaan lunchen bij de Tuin. Het was lekker weer, dus uiteraard volle bak op het terras. Gelukkig kregen we wel meteen een tafeltje toegewezen.

    Mijn tafelgenoot bestelde een broodje filet americain plus een cola en ik de club sandwich met een ice tea erbij. De drankjes kwamen heel snel, helaas liet het eten iets te lang op zich wachten. Onze lunch smaakte overigens wel prima en de ambiance op het terras van De Tuin blijft erg prettig. Al met al kostte het 23 euro bij elkaar, een redelijke prijs voor wat wij kregen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *