Zalmhuis – Restaurant

zalmhuis01Het Zalmhuis, een begrip in Rotterdam! Je kunt hier van alles bestellen maar de vis en met name de zalm is natuurlijk het paradepaardje op de kaart. Als het lekker weer is, dan is het Zalmhuis aan de Maas heerlijk vertoeven. Op het terras zit je afgeschermd van de wind met de zon in je gezicht. De sfeer is bij het Zalmhuis heel rustig waardoor je helemaal op je gemak zit en lekker kunt ontspannen. Het is vandaag zonnig, en zo gezegd zo gedaan, we pakken de fiets en gaan lunchen bij het Zalmhuis.

zalmhuis02Mooi, zelfs aan fietsers is gedacht, er is op de parkeerplaats een fietsenstalling waar bij onze fietsen kwijt kunnen. En nog mooier, er is nog een plekje vrij op het terras dat al gezellig druk is. We bestellen meteen twee ice tea en werpen een blik op de menukaart. Het aanbod van broodjes is niet super groot, maar we vinden wel iets wat we lekker vinden. En natuurlijk is dat weer hetzelfde, lekker origineel ;-). Een Croque Madame, een tosti met pancetta, brie, een gebakken spiegelei en Vlaamse frieten.

zalmhuis03In de tussentijd genieten we lekker van het uitzicht op de Maas en de Brienenoordbrug. Wat een mooie plek en waarom zijn er niet meer van dit soort plekken aan deze rivier waar Rotterdam bekend om staat? Mmmmm daar is onze lunch, het ziet er heerlijk uit (zie foto’s) en zo smaakt het ook. Een lekkere combinatie met een tosti, friet en wat verfrissende veldsla. Het is best veel, maar we eten wel alles op natuurlijk, ondanks dat we vanavond weer uit eten gaan.

zalmhuis04Met volle buikjes leunen we nog even achterover om nog een paar zonnestralen mee te pakken voordat we de fiets weer nemen naar huis. Ik bestel nog een espresso, die wordt geserveerd met een boterkoekje. Terwijl wij op de eerste verdieping op het terras zitten, verzamelen zich een verdieping hoger de gasten voor een bruiloft. Ook voor die gelegenheid is het Zalmhuis een echte aanrader, heel stijlvol en op een unieke locatie!

zalmhuis06Restaurant Zalmhuis
Schaardijk 396
2909 LA Rotterdam
T: 010-2665050
F: 010-2665060
E: info@zalmhuis.nl
W: www.zalmhuis.nl

Rate this post

2 comments on “Zalmhuis – Restaurant”

 1. fam vrijdag Beantwoorden

  goede morgen wij hebben besproken op tweede kerstdag vandaag dus , met 6 personen , helaas heeft mijn vrouw keel ontstekking , en kan dus helaas niet aanwezig bij deze afspraak , sorry wij hadden verwacht dat het nog wel zou lukken , maar met 39 graden koortd wordt dit moeilijk zijn er aan deze reservering nog kosten verbonden dan hoor ik dit graag , wij waren dus geboekt bij de fam vrijdag om 19,00 uur groet mevr everse

 2. Serge Beantwoorden

  Beste mevrouw Everse,

  Excuus voor het late plaatsen van dit bericht. Hopelijk is het nog goed gekomen met het annuleren van uw reservering. Wij kunnen helaas nooit iets doen met dit soort verzoeken, daar verwijzen wij onze bezoekers graag voor door naar het restaurant zelf.

  Met vriendelijke groet,
  Restaurants010.nl

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *