Een korte update!

Het is alweer enige tijd geleden sinds ons laatste bericht op deze website. Dat hadden wij ook graag anders gezien, maar ja, je kent het wel….druk druk druk en andere prioriteiten. Gezinsleven, werk (wij hebben gewoon nog een fulltime functie elders), sport, Corona, etc,….

Dan blijft er heel weinig tijd over voor regelmatige updates of onderhoud op Restaurants010.nl. Maar wij hebben niet geheel stilgezeten, zeker niet!

Via ons Instagram kanaal zijn wij wel volop doorgegaan en posten daar dus nog zeer regelmatig foto’s, meningen, nieuws of opvallendheden van de Rotterdamse horeca.

Waarom wel Instagram en niet via deze website vraag je je misschien af? Omdat dat nou eenmaal een stuk makkelijker en sneller werkt dan een website managen. Foto’s maken, selecteren in de Insta-app, teksten erbij en klaar is Klara. Soms zelfs live, direct vanuit het restaurant.

Komen er dan helemaal geen nieuwe berichten meer op deze site? Zeker wel! Maar geef ons de tijd en verwacht niet teveel nieuwe berichten 😉 En volg ons dus vooral op Instagram. Wij kunnen je verzekeren dat je daar genoeg inspiratie en informatie krijgt voor en over de restaurants in Rotterdam. Vanuit eerste hand, onafhankelijk, nuchter en eerlijk. Zoals je van ons gewend bent.

Tot snel, hier of op Instagram!

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *