Cafe Van Zanten

Cafe Van Zanten op de hoek van de Meent en Binnenrotte is in enkele jaren uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Door de centrale ligging, groot en zonnig terras en altijd gezellige ambiance is het er meestal goed toeven.

Met name tijdens de bekende Wednesday Night Skate is Cafe Van Zanten een populaire plek om iets te drinken. Zo zaten wij afgelopen woensdag ook op het terras van Van Zanten in het zonnetje om onder het genot van een biertje (Amstel op de tap) alle skaters voorbij te zien rijden. Tot in de late uurtjes (circa 02.00) blijft het gezellig druk op dit soort warme zomeravonden.

Een minpunt tijdens ons bezoek was dat ik een Corona in een plastic beker kreeg. Juist het flesje van de Corona geeft natuurlijk de lekkere smaak en daarom is het jammer dat Van Zanten die Corona van 4,50 euro vervolgens in een plastic beker over giet. Daarnaast was de WC dicht/in onderhoud en moesten wij dus gebruik maken van een pispaal buiten op straat. Erg vreemd en hopelijk tijdelijk.

Al met al een prima tent om een biertje te drinken, niet meer en niet minder. Al kan er ook gegeten worden bij Van Zanten, maar dat hebben wij nog niet uit geprobeerd.

www.cafevanzanten.com
Meent 44
3011 JL Rotterdam
Nederland
+31 10 843 5012

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *